tőkés

Összefogás vagy zsarolás?

Tőkés felvétele a listára az RMDSZ-agság számára azt bizonyítaná, hogy a politikai karriernek a Szövetségben a szorgos és elkötelezett munkán kívül van egy másik útja is, nevezetesen a zsarolás.

Read More »

Magyar monológgá vált Tusványos

Visszhangosan zárult a 24. Tusványos: különösen a román politikumnak volt visszatetsző Tőkés László EP-képviselő nyilatkozata. A tábor számtalan tartalmas kerekasztalbeszélgetését ugyanakkor több kritika is érte.

Read More »

Az ügyészséghez kerül az EMNP finanszírozása

A korrupcióellenes ügyészséghez, a választási hatósághoz és a hírszerzéshez fordult az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) vélt magyar finanszírozása miatt a Szociál-Liberális Szövetségben (USL) részt vevő Konzervatív Párt (PC) csütörtökön.

Read More »

Tőkés László bírálja Mesterházy Attila erdélyi látogatás

Tőkés László európai parlamenti képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke nyilatkozatban ítélte el, hogy a Kós Károly Alapítvány és a Táncsics Alapítvány szervezésében szerdán Markó Bélának, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) volt elnökének meghívására Mesterházy Attila, az MSZP elnöke előadást tart a nemzetpolitika aktuális kérdéseiről Kolozsváron.

Read More »

Tőkés László: legyen 2013 az autonómia éve!

Legyen 2013 az autonómia éve a magyar nemzeti közösség számára! - javasolta Tőkés László európai parlamenti képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) vezetőivel közösen tartott pénteki nagyváradi sajtóértekezletén.

Read More »

Tőkés kivenné az egyházakat az RMDSZ kezéből

Vissza kell utasítani, hogy az RMDSZ választási kampányában eszközként használja fel a történelmi egyházakat - hangsúlyozza Tőkés László európai parlamenti képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke vasárnapi nyilatkozatában.

Read More »