telekom

Valószínűleg nem fizet osztalékot a Telekom

Várhatóan nem fizet osztalékot jövőre a Magyar Telekom - jelentette be a társaság tegnap délután. A bejelentés nem lepett meg minket, a hétvégi frekvenciatender-kiírás után a hétfői hírlevelünkben is jeleztük, hogy 0 forint közelébe konvergálhat a 2014-es osztalék.

Read More »

Mozgalmas nap jön itthon is

Mozgalmas nap lesz a hazai pályán is, a PSZÁF jóváhagyta az Egisre szóló kivásárlási ajánlatot, 14 órától befektetői napot tart a Magyar Telekom, az NGM pedig benyújtja a parlamentnek a jövő évi költségvetést.

Read More »

Budapestet választotta a Deutsche Telekom

A közép-kelet-európai térség hét országában zajló fejlesztéseket összehangoló központot hozott létre a Deutsche Telekom (DT) Budapesten a televíziós szolgáltatások erősítése céljából - jelentették be kedden Berlinben.

Read More »

A Fed miatt van bajban a Telekom

Bernanke tegnapi beszéde betett a forintnak is, amin pedig a Telekom részvényesek is izzadhatnak. A tegnapi dollárerősödés és forintgyengülés miatt ugyanis 225-re ugrott az USD/HUF árfolyam.

Read More »

Nem tart lépést a kereslettel a digitális piac

A digitális szolgáltatások mennyisége és minősége sem tud lépést tartani Európa egyre gyorsabban növekvő telekommunikációs és internetes igényeivel –állapította meg az Európai Bizottság az éves digitális piaci jelentésében. Brüsszel szerint a megfelelő informatikai ismeretek hiánya, a még mindig magas barangolótarifák, a stagnáló internetes kereskedelem, és a nem kellően nyitott telekommunikációs piac még mindig versenyhátrányba szorítja Európát. Magyarország a legtöbb mutató tekintetében az uniós átlag alatt teljesít.

Read More »