jobbik

Le Penék nem kérnek a Jobbikból

Marine Le Pen, az EP-ben formálódó szélsőjobboldali frakció társvezetője szerdán Brüsszelben megerősítette, hogy nem kívánják a soraik között látni a Jobbikot, amelytől nagyon eltérnek a nézeteik.

Read More »

Kampánytéma lett a jobbikos OGY-alelnök

Hannes Swoboda, az európai szocialisták parlamenti frakcióvezetője éles kirohanást intézett az Európai Néppárt ellen, amiért egyik tagpártjának, a Fidesznek a képviselői négy kivétellel megszavazták „egy neonáci” alelnökké választását a magyar parlamentben.

Read More »

Magyarellenes törvényjavaslat a román parlamentben

A külföldi szélsőségesek kiutasításáról és rendezvényeik betiltásáról terjesztett törvénytervezetet a bukaresti parlament elé Bogdan Diaconu, a kormányon lévő Szociáldemokrata Párt parlamenti képviselője - közölték csütörtökön a román lapok.

Read More »

Kitiltanák Vona Gábort Romániából

Vona Gábor Romániába való beutazásának megakadályozása mellett foglalt állást hétfőn Vasile Blaga, a román Demokrata Liberális Párt (PDL) elnöke, a legnagyobb ellenzéki erő vezetője.

Read More »

Állandó fegyveres őrséget kér a Jobbik

A vereckei honfoglalási emlékmű megvédése érdekében Magyarországnak állandó fegyveres őrség felállítását kell követelnie Ukrajnától - áll Szávay Istvánnak, a Jobbik országgyűlési képviselőjének közleményében, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez.

Read More »