Conor McGregor lett az XTB Csoport új globális márkanagykövete (x)

Az XTB Csoport, az egyik legnépszerűbb kereskedési platformot kínáló globális fintech vállalat bejelentette, hogy együttműködésbe kezd a híres harcművésszel – Conor McGregorral. Ő lesz az XTB globális márkanagykövete az elkövetkező két évben.

Nagy örömmel jelentem be a Conor McGregorral való együttműködésünket. Azt akartuk, hogy az új márkanagykövetünk egy globális ikon legyen. Conor a kevert harcművészetek történetének egyik legsikeresebb sportolója, aki hatalmas munkamoráljának és folyamatos fejlődésének köszönhetően két súlycsoportban is UFC-bajnokká tudott válni. Története jól rezonál márkánkkal és stratégiánkkal.

Az XTB-nél keményen dolgozunk azért, hogy ügyfeleinknek csúcsminőségű technológiát és innovatív kereskedési platformot tudjunk kínálni annak érdekében, hogy segítsük őket céljaik elérésében. Elszántság, kitartás a célok követésében, a folyamatos fejlődésre és a legjobb eredmények elérésére való vágyakozás – ezek a jó befektető jellemzői is. Conor sportolóként és üzletemberként is a győztesek gondolkodásmódjával rendelkezik, ezért döntöttünk úgy, hogy szeretnénk, ha ő lenne az XTB márkanagykövete – mondta Omar Arnaout, az XTB vezérigazgatója.

Conor McGregor több súlycsoportban UFC-bajnok, vállalkozó, étteremtulajdonos, globális üzleti és sportolói ikon. A dublini Crumlinból származó McGregor vízvezeték-szerelő tanonc és amatőr bunyós volt, mielőtt 2013-ban berobbant a UFC színpadára.

Nagy sebességgel haladt egyre feljebb a ranglétrán, 2015-ben pedig megnyerte a UFC pehelysúlyú bajnoki címét. McGregor ezután történelmet írt azzal, hogy a UFC történetének első olyan harcosa lett, aki egyszerre két súlycsoportban is bajnokká vált, miután 2016-ban megnyerte a UFC könnyűsúlyú bajnoki címét is.

McGregor a UFC történetének legnagyobb közönségmágnese, a cég hat legnépszerűbb fizetős eseményének címszereplője. A közösségi médiában ő a legkövetettebb UFC-harcos, több mint 70 millió követője van a platformokon, az UFC sportolói karrierje során elért bevételei rekordszintűek.

McGregor az oktagonon kívül is hasonló sikereket ért el. Ő alapította a Proper No. Twelve ír whiskey-t 2018-ban, amely a leggyorsabban növekvő whisky márka lett a piacon. A Proper No. Twelve mellett McGregor számos üzleti vállalkozásba fektetett be, többek között: TIDL Recovery Spray, McGregorFast fitness, a dublini Black Forge Inn, a Dystopia: Contest of Heroes videojáték-sorozat, valamint a Forged Irish Stout.

Ez a szerteágazó portfólió segített abban, hogy McGregor a Forbes 2021-es „Legjobban fizetett sportolók” listájának 1. helyére kerüljön.

Nagy örömömre szolgál, hogy a következő években a világ egyik vezető bróker hivatalos nagykövete lehetek. Hiszem, hogy a sport és a befektetés ugyanazokat a tulajdonságokat igényli: elkötelezettséget, mentális kitartást és a személyes célok kitűzésének képességét. Ezért is örültem, hogy nagykövete lehetek az XTB-nek – egy elismert globális befektetési társaságnak, amely támogatja ügyfeleit befektetési céljaik elérésében” – mondta Conor McGregor.

A Conor McGregor és az XTB közötti együttműködés bejelentése a cég új globális márkakampányának kezdetét jelzi, amelyben az XTB az általa kínált befektetési megoldások széles skáláját népszerűsíti. Az új márkanagykövettel készített reklámvideókban a vállalat elmagyarázza, hogy az XTB digitális platformjához való könnyű hozzáférésnek köszönhetően ma már számos befektetési megoldás áll mindenki rendelkezésére, aki készen áll arra, hogy elinduljon a befektetések göröngyös útján.

Amennyiben ki szeretné magát próbálni a tőzsde világában, ezt most kockázat nélkül megteheti egy ingyenes demószámlán!

Conor McGregor márkanagykövettel az XTB folytatni kívánja fejlődését. Az XTB Csoport ügyfeleinek száma világszerte átlépte a félmilliós küszöböt. A csoport az aktív globális fejlesztésnek és a szisztematikusan növekvő ügyfélszámnak köszönhetően erősíti pozícióját a befektetési piacon – az XTB Csoport az aktív ügyfelek számát tekintve már az első öt globális bróker között van.

Az XTB az XTB Csoport védjegye. Az XTB Csoport magában foglalja, de nem kizárólagosan a következő szervezeteket:
Az XTB S.A engedélyezte és szabályozza a lengyel Komisja Nadzory Finansowego (KNF).
XTB Limited (UK) engedélyezte és szabályozza az angliai Financial Conduct Authority (FCA).(Licensz szám. FRN 522157)
XTB Limited (CY) engedélyezte és szabályozza a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság.(Licensz szám 169/12)

 

  • Kapcsolódó cikkeink:

 

Hozzászólások ()

Friss hírek

Gázellátás: ezt a telet bőven kihúzza Európa

Az elmaradt orosz földgázszállítások kétharmadát sikerült pótolni - elsősorban a korábbinál nagyobb mennyiségű cseppfolyósított földgáz (LNG) beszerzésével és a Norvégiából vezetéken érkező gázmennyiség növelésével -, így Európának a tél végéig szükséges földgáztartaléknál nagyobb készlete van - áll a Moody's Investors Service csütörtökön Londonban ismertetett szektorelemzésében.

Read More »

Tovább közeledik egymáshoz Ukrajna és az EU

Az Európai Unió központi intézményeinek és magasrangú vezetőinek kijevi látogatása azt jelzi, hogy Ukrajna komoly előrehaladást ért el az uniós tagság felé, és üzenet a befektetőknek, hogy Ukrajna tovább fog haladni ezen az úton - jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke csütörtökön Kijevben, az EU és az ukrán kormány együttes ülésén.

Read More »