Conor McGregor lett az XTB Csoport új globális márkanagykövete (x)

Az XTB Csoport, az egyik legnépszerűbb kereskedési platformot kínáló globális fintech vállalat bejelentette, hogy együttműködésbe kezd a híres harcművésszel – Conor McGregorral. Ő lesz az XTB globális márkanagykövete az elkövetkező két évben.

Nagy örömmel jelentem be a Conor McGregorral való együttműködésünket. Azt akartuk, hogy az új márkanagykövetünk egy globális ikon legyen. Conor a kevert harcművészetek történetének egyik legsikeresebb sportolója, aki hatalmas munkamoráljának és folyamatos fejlődésének köszönhetően két súlycsoportban is UFC-bajnokká tudott válni. Története jól rezonál márkánkkal és stratégiánkkal.

Az XTB-nél keményen dolgozunk azért, hogy ügyfeleinknek csúcsminőségű technológiát és innovatív kereskedési platformot tudjunk kínálni annak érdekében, hogy segítsük őket céljaik elérésében. Elszántság, kitartás a célok követésében, a folyamatos fejlődésre és a legjobb eredmények elérésére való vágyakozás – ezek a jó befektető jellemzői is. Conor sportolóként és üzletemberként is a győztesek gondolkodásmódjával rendelkezik, ezért döntöttünk úgy, hogy szeretnénk, ha ő lenne az XTB márkanagykövete – mondta Omar Arnaout, az XTB vezérigazgatója.

Conor McGregor több súlycsoportban UFC-bajnok, vállalkozó, étteremtulajdonos, globális üzleti és sportolói ikon. A dublini Crumlinból származó McGregor vízvezeték-szerelő tanonc és amatőr bunyós volt, mielőtt 2013-ban berobbant a UFC színpadára.

Nagy sebességgel haladt egyre feljebb a ranglétrán, 2015-ben pedig megnyerte a UFC pehelysúlyú bajnoki címét. McGregor ezután történelmet írt azzal, hogy a UFC történetének első olyan harcosa lett, aki egyszerre két súlycsoportban is bajnokká vált, miután 2016-ban megnyerte a UFC könnyűsúlyú bajnoki címét is.

McGregor a UFC történetének legnagyobb közönségmágnese, a cég hat legnépszerűbb fizetős eseményének címszereplője. A közösségi médiában ő a legkövetettebb UFC-harcos, több mint 70 millió követője van a platformokon, az UFC sportolói karrierje során elért bevételei rekordszintűek.

McGregor az oktagonon kívül is hasonló sikereket ért el. Ő alapította a Proper No. Twelve ír whiskey-t 2018-ban, amely a leggyorsabban növekvő whisky márka lett a piacon. A Proper No. Twelve mellett McGregor számos üzleti vállalkozásba fektetett be, többek között: TIDL Recovery Spray, McGregorFast fitness, a dublini Black Forge Inn, a Dystopia: Contest of Heroes videojáték-sorozat, valamint a Forged Irish Stout.

Ez a szerteágazó portfólió segített abban, hogy McGregor a Forbes 2021-es „Legjobban fizetett sportolók” listájának 1. helyére kerüljön.

Nagy örömömre szolgál, hogy a következő években a világ egyik vezető bróker hivatalos nagykövete lehetek. Hiszem, hogy a sport és a befektetés ugyanazokat a tulajdonságokat igényli: elkötelezettséget, mentális kitartást és a személyes célok kitűzésének képességét. Ezért is örültem, hogy nagykövete lehetek az XTB-nek – egy elismert globális befektetési társaságnak, amely támogatja ügyfeleit befektetési céljaik elérésében” – mondta Conor McGregor.

A Conor McGregor és az XTB közötti együttműködés bejelentése a cég új globális márkakampányának kezdetét jelzi, amelyben az XTB az általa kínált befektetési megoldások széles skáláját népszerűsíti. Az új márkanagykövettel készített reklámvideókban a vállalat elmagyarázza, hogy az XTB digitális platformjához való könnyű hozzáférésnek köszönhetően ma már számos befektetési megoldás áll mindenki rendelkezésére, aki készen áll arra, hogy elinduljon a befektetések göröngyös útján.

Amennyiben ki szeretné magát próbálni a tőzsde világában, ezt most kockázat nélkül megteheti egy ingyenes demószámlán!

Conor McGregor márkanagykövettel az XTB folytatni kívánja fejlődését. Az XTB Csoport ügyfeleinek száma világszerte átlépte a félmilliós küszöböt. A csoport az aktív globális fejlesztésnek és a szisztematikusan növekvő ügyfélszámnak köszönhetően erősíti pozícióját a befektetési piacon – az XTB Csoport az aktív ügyfelek számát tekintve már az első öt globális bróker között van.

Az XTB az XTB Csoport védjegye. Az XTB Csoport magában foglalja, de nem kizárólagosan a következő szervezeteket:
Az XTB S.A engedélyezte és szabályozza a lengyel Komisja Nadzory Finansowego (KNF).
XTB Limited (UK) engedélyezte és szabályozza az angliai Financial Conduct Authority (FCA).(Licensz szám. FRN 522157)
XTB Limited (CY) engedélyezte és szabályozza a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság.(Licensz szám 169/12)

 

  • Kapcsolódó cikkeink:

 

Hozzászólások ()

Friss hírek

Az USA húzza felfelé a világgazdaságot

Az Egyesült Államok tavalyi államháztartási hiányának példátlan pro-ciklikus bővülése felhajtóerőt adott a hazai fogyasztásnak, és ezzel egyidejűleg magyarázattal szolgált az amerikai gazdaság meglepő ellenállóképességet jelző tavalyi növekedésére is.

Read More »