Hétindító PSR elemzés: Nasdaq, arany, olaj

Ezen a hétfőn is jelentkezünk heti SURF elemzésünkkel, melyben közkedvelt befektetési eszközök árfolyammozgásait lehet végigkövetni egy újszerű megközelítés mellett. A mai videóban az US100, azaz a Nasdaq index, az arany és az olaj ármozgásai szerepelnek.

Az e heti témákról egy kis ízelítő:

  • A Nasdaq árjegyzése képtelen volt a kettes zónában maradni és a medvék egy komolyabb völgybe húzták az árfolyamot. Várható egy újabb roham a bikáktól a kettes zónát támadva, ahol eldőlhet az elkövetkezendő időszak iránya.
  • Az arany hozta a papírformát és a PSR által előre meghatározott szintekre érkezett az árjegyzés. A kettes zóna alja egy időre menedéket nyújtott a bikák számára, de a medvék sem fújtak még takarodót.
  • A WTI olaj nagyot emelkedett, a hetekkel ezelőtti SURF riasztástól számítva 19%-os pluszban van. A WTI árfolyama jelenleg a célárzónában helyezkedik el, várható egy újabb érintés a zóna tetején. Amennyiben nem érkezik szintjelző gyertya, úgy lehetőség van egy korrekcióra a fekete arany grafikonján.

 

Részletek a friss, 33. heti videóban:

A Begyik Roland által működtetett PSR Youtube csatornán immár 33 hete folyik a piacok elemzése, a korábbi részek ott elérhetőek, az újabbakról minden hétfőn mi is beszámolunk és a PSR Twitter csatornáját is érdemes követni!

Kockázati felhívás
A fent látható elemzések általános információkon alapulnak. Bármely vélemény, elemzés, árszint vagy egyéb tartalom oktatási céllal, nem pedig befektetési ajánlatként kerül publikálásra. Bármely személy, aki ezen információkra támaszkodik kereskedési döntéseiben, csakis saját felelősségére teszi. Bármely tartalom közlése nem veheti figyelembe az egyén befektetési céljait, illetve az egyén pénzügyi helyzetét és szükségleteit. A múltból olvasott, elemzett információk, teljesítmények alapján nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni a jövő eredményeit illetően. Minden személy, aki ezen tartalmak, információk alapján hozza meg befektetési döntéseit, csakis saját kockázatára teszi, weboldalunk nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon szereplő elemzések segítségével meghozott befektetési döntésekkel kapcsolatosan.

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »