10 új európai produkció jön a Disney Plus-on

Tíz új, Európában készülő produkciót jelentett be a Disney Puls streamingszolgáltató – számolt be róla a Variety kedden.

A Disney decemberben már közölte, hogy a Disney Plus streamingszolgáltatásának 50 nemzetközi projektje kapott zöld utat 2024-ig. A Disney 16 milliárd dollárt akar új tartalmak előállítására költeni a következő három évben. A szolgáltatásnak már csaknem 95 millió előfizetője van.

A hétfői bejelentés az első francia, olasz, német és holland produkciókról szólt. Az európai bemutatók között vannak drámák, vígjátékok és dokumentumfilmek is. A Disney Plus elsősorban családbarát tartalmakat rendel, a hozzá kapcsolódó nemzetközi brand, a Star pedig inkább a felnőtteknek szóló tartalmakat szállítja.

A Star szolgáltatása február 23-án indul globálisan a Disney Plus keretében. A tíz bejelentett produkcióból nyolc szerepel majd a Star kínálatában.

https://www.instagram.com/p/CLM5Hn8sSN5/
  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: MTI / Variety

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »