A YouTube-ról is kitiltották Trumpot

A YouTube legalább egy hétre – de talán még hosszabb ideig – felfüggeszti Donald Trump amerikai elnök csatornáját, miután egyik videója megsértette a cég irányelveit – írja a CNN a vállalat közlésére hivatkozva.

„A Trump csatornájára nemrégiben felkerült videók egyike erőszakra buzdított, ezért azt eltávolítottuk” – nyilatkozta a YouTube a CNN Business-nek. Noha azt nem árulták el, konkrétan melyik videóról van szó, közölték, hogy az egy hetes tilalom után felülvizsgálják a döntést.

Eddig a YouTube volt az egyetlen megmaradt jelentős közösségi média platform, amely nem függesztette fel Trump fiókját. A Twitter a washingtoni Capitoliumnál történt események hatására döntött úgy, hogy örökre letiltja az amerikai elnök saját fiókját, amely mintegy 88 millió követővel büszkélkedhet(ett), míg a Facebook szintén hasonló tilalmat vetett ki az elnökre.

https://www.instagram.com/p/CJ-sM9RBFOx/

Forrás: CNN / Kitekintő

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »