Újabb kontinenseken jelenik meg az XTB Csoport

Az XTB Csoport nemrég tette közzé előzetes eredményeit 2020 harmadik negyedévéről – a vállalat aktuális helyzetéről és jövőbeni céljairól Omar Arnaut vezérigazgató nyilatkozott.

A bevételek és a profit is magas volt a 2019-es év azonos negyedévéhez képest, de nem annyira jó, mint az idei év első és második negyedévében. Hogyan kommentálná ezt?

2020 első két negyedévéhez képest a harmadik negyedév nemcsak nyári negyedév volt, hanem jelentősen kisebb volatilitású negyedév is. Számunkra nagyon fontos, hogy ezennel is több mint 21.000 új ügyfélfiókot sikerült jegyeznünk, de az aktív ügyfelek tekintetében is rekordközeli negyedévet tudhatunk magunk mögött.

Kulcsfontosságú tényező, hogy az év során nagyon szilárd alapot sikerült felépítenünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a jövőben egyre jobb eredményeket érjünk el. A következő évben negyedévente átlagosan 30.000 új számla létrehozását szeretnénk megcélozni.

2020 harmadik negyedévében az XTB Csoport  az eddigi legtöbb aktív ügyfélről számolt be. Mit tett a vállalat ennek érdekében?

Stratégiánk az elmúlt években nem változott: arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek minden téren a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Célunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy mi vagyunk az első választás minden befektető számára, aki saját kezébe szeretné venni a befektetéseit, függetlenül attól, hogy elutasítják-e a kockázatot.

Nem csak az ügyfélnek nyújtott szolgáltatásra koncentrálunk, hanem a befektetési folyamatával kapcsolatos összes további szempontra is. Ez magába foglalja a csúcsminőségű befektetési technológia, valamint a legjobb piaci hírek és piacszemlék biztosítását, rengeteg oktatási anyagot a tapasztalatok minden szintjéhez és még sok minden mást. Alapvetően fontos számunkra annak biztosítása, hogy ügyfeleink minél több hozzáadott értéket kapjanak, ami támogathatja őket a legjobb befektetési döntések meghozatalában.

Melyek a jelenlegi tervek az XTB Csoport földrajzi terjeszkedése szempontjából?

Jelenleg arra várunk, hogy megkapjuk a Dél-afrikai Köztársaság engedélyét, valamint egy ázsiai országét is, amelyet még nem szeretnék nyilvánosságra hozni. Az Európában és Dél-Amerikában elért sikereink után nagyon örülünk, hogy két új kontinensen kezdhetjük meg munkánkat, és bízunk benne, hogy ez segít abban, hogy az iparág egyik globális vezetőjévé válhassunk.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: XTB Csoport

Az XTB az XTB Csoport védjegye. Az XTB Csoport magában foglalja, de nem kizárólagosan a következő szervezeteket:
Az XTB S.A engedélyezte és szabályozza a lengyel Komisja Nadzory Finansowego (KNF).
XTB Limited (UK) engedélyezte és szabályozza az angliai Financial Conduct Authority (FCA).(Licensz szám. FRN 522157)
XTB Limited (CY) engedélyezte és szabályozza a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság.(Licensz szám 169/12)

Friss hírek

Hogyan védd a lábaidat, ha sokat állsz? (x)

Vannak olyan szakmák, olyan munkakörök, amelyekben kifejezetten sokat kell állni. Akár egyhelyben, akár folyamatos mozgásban vagyunk, a lábunk nagy terhelésnek van kitéve. Hosszú távon ez okozhat lábdagadást, visszereket, súlyosabb esetben pedig trombózist is.

Read More »