José Mourinho lett az XTB globális márkanagykövete (x)

José Mourinhot, a futballmenedzserek egyik legjobbikát, az UEFA Bajnokok Ligája kétszeres győztesét nevezték ki az XTB új globális márkanagykövetének.

Az XTB, a világ egyik vezető, tőzsdén jegyzett FX&CFD brókere, összefogott José Mourinhoval, minden idők egyik legkiválóbb futballmenedzserével. A portugál edző rekord mennyiségű, pontosan négy különböző országban (Portugália, Anglia, Olaszország és
Spanyolország) nyert hazai címet, és egyike annak a három menedzsernek, akiknek kétszer is sikerült megnyerniük az UEFA Bajnokok Ligáját, ráadásul két különböző klubbal.

Mourinho lesz az XTB globális nagykövete az elkövetkezendő két évben

“Igazán boldog vagyok, hogy bejelenthetem partnerségünket José Mourinhoval, aki nemcsak rendkívüli egyéniség, hanem egy olyan menedzseri szimbólum is, aki sikereit a stratégiára és a győztes gondolkodásmódra építette. Története összhangban van márkaértékeinkkel és stratégiánkkal. Vágyunk megegyezik, mégpedig, hogy elérjük azt, ami után áhítozunk, és amit szeretünk. – mondta Omar Arnaout, az XTB vezérigazgatója.

Ahogy José segíti csapatát, hogy a világ legjobbjává válhasson, hasonlóképpen szeretnénk segíteni ügyfeleinket abban, hogy az XTB által még jobb befektetőkké váljanak, ezért a legmagasabb szintű szolgáltatást és technológiát nyújtjuk számukra.”

A José Mourinho és az XTB közös együttműködése lesz a rajtköve a brókercsoport új márkakampányának, a „Légy te is olyan, mint José”-nak. A történet kreatív ötlete a befektetők és a futballmenedzser előtt álló, mindennapi kihívások hasonlóságának koncepcióján alapul.

A jó stratégia, a győzelem vágya és a kudarcból merített tanulság a siker fő tényezői mind a futball, mind a pénzügyek terén.

“Nagyon boldog vagyok, hogy az az XTB nagykövetévé válhattam az elkövetkezendő évekre. Az XTB-vel folytatott beszélgetéseim és ismerkedésem folyamán egyértelművé vált számomra, hogy utunk során sok azonos értéket osztunk meg; szenvedélyesek vagyunk,
szakszerűek vagyunk és mindketten szeretjük azt, amit csinálunk. Szóval nagyon boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatok az XTB csodálatos csapatával, és több mint 200 000 kereskedőjükkel oszthatom meg saját tapasztalataimat.

Ha kereskedni akarsz, légy olyan, mint én, válaszd az XTB-t.” – mondta José Mourinho.

Amennyiben ki szeretné magát próbálni a tőzsde világában, ezt most kockázat nélkül megteheti egy ingyenes demószámla nyitásával!

Az XTB weboldalán történő regisztráció és ingyenes számlanyitás után számos oktatási anyagot, elemzést és napi aktualitás hírt is elérhet, mindezt teljesen díjmentesen.

Az XTB kampányát egy videó megosztásával kezdte, amelyben új márkanagykövete kapott főszerepet:

Az XTB Csoportról

Az XTB Csoport a világ egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett FX&CFD brókere. Az XTB Csoport szervezeteit a világ legnagyobb felügyeleti hatóságai szabályozzák, beleértve az FCA-t, a CySEC-et és a KNF-et. Több mint 15 éves tapasztalattal, az XTB Csoport több száz globális
piachoz biztosít azonnali hozzáférést minden lakossági kereskedőnek.

Az XTB egy olyan fintech vállalat, amely bizalomra, technológiára és támogatásra épül. 2002 óta az XTB Csoport 12 fő piaccal bővült Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában, több mint 200 000 ügyfél bizalmát nyerte el.

Az XTB Csoport saját, díjnyertes xStation és xStation Mobile platformjain több mint 4500 instrumentumhoz kínál azonnali hozzáférést, köztük valódi részvényekhez és ETF-ekhez, valamint CFD formában forexhez, indexekhez, árupiaci termékekhez, részvényekhez, ETF-ekhez és kriptovalutákhoz.

Az X-Open Hub révén az XTB vezető technológiákat kínál pénzintézetek számára a világ minden táján.

Tudj meg többet a www.xtb.com weboldalon.

  • Kockázati felhívás
A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 80 %-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az XTB az XTB Csoport védjegye. Az XTB Csoport magában foglalja, de nem kizárólagosan a következő szervezeteket: Az X-Trade Brokers DM SA engedélyezte és szabályozza a lengyel Komisja Nadzory Finansowego (KNF). XTB Limited (UK) engedélyezte és szabályozza az angliai Financial Conduct Authority (FCA). (Licensz szám. FRN 522157) XTB Limited (CY) engedélyezte és szabályozza a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság. (Licensz szám 169/12)

Felkapott hírek

Friss hírek

DAX elemzés: fontos ellenállást tesztel az index

Ma délelőtt 11 órakor tették közzé a ZEW Intézet áprilisi hangulatindexét, ami csalódást okozott. A DAX jelenleg a múlt heti korrekció 61,8%-os visszatérési szintjét teszteli 15.270 pontnál, és ez a zóna alkotja a rövidtávú emelkedő háromszög felső határát is.

Read More »

Feszült a helyzet Ukrajnában, aggódik a G7

A világ hét legfejlettebb iparú országának külügyminiszterei és Josep Borrell, az EU kül-és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn közös állásfoglalásban fejezték ki aggodalmukat amiatt, hogy Oroszország jelentős haderőt vont össze az ukrán határ mentén és az általa önkényesen elcsatolt Krím-félszigeten.

Read More »

Országos járványügyi szabályozásra váltana Németország

A szövetségi kormány várhatóan kedden, egy rendkívüli ülésen fogadja el és terjeszti a törvényhozás elé az új rendszert leíró jogszabályt. A fertőző betegségek elleni védekezésről szóló törvényt módosító javaslat révén a széttartó, tartományonként változó szabályozás helyébe országosan egységes előírások kerülnek.

Read More »