Az XTB Csoport újra első lett a Bloomberg előrejelzési rangsorában

Az XTB Csoport Kutató Csapata jelenleg az elsőszámú FX előrejelző a legfrissebb G10 Bloomberg rangsor szerint. Az X-Trade Brokers D.M. S.A. piaci specialistái által készített előrejelzések a legpontosabbnak bizonyultak az elmúlt 12 hónapban. 

Az értékes cím közel 50 brókercég és pénzügyi intézmény előrejelzéseinek pontosságán alapul, a mezőnyben a világ minden pontjáról képviseltetik magukat az elemzőcsapatok, köztük olyan nagy nevekkel, mint a Barclays, a BNP Paribas, a Westpac vagy a JP Morgan, Az XTB Csoport kutatási osztálya már a korábbi években is az élmezőnyben foglalt helyet, az idei első helyezéssel a 2018-as eredményt sikerült megismételniük.

A Bloomberg által elkészített rangsorokat tekintik a pénzügyi ágazat legrangosabb elismerésének. Ezek negyedévente frissülnek, és tartalmazzák a legnagyobb globális pénzügyi intézmények által közzétett előrejelzéseket. A rangsor legfrissebb kiadását 2020 második negyedévének végén publikálták, és magában foglalja az elmúlt 12 hónap legpontosabb előrejelzéseit.

„Az elmúlt tizenkét hónap rendkívüli volatilitást hozott a pénzügyi piacokra. Ezt a volatilitást számos tényező okozta, de a COVID-19 járványnak volt a legnagyobb hatása. Örömmel láttuk a kutató csapatunk által elért eredményeket. Az XTB specialistáinak az ismerete és tapasztalata lehetővé tette számunkra, hogy előrejelzéseinkben elérjük ezt a kivételes pontosságot” – mondta Omar Arnaout, az XTB Csoport vezérigazgatója.

Az XTB Csoport Kutatási Osztálya napi szinten készít előrejelzéseket és kommentárokat a helyi és a globális pénzügyi piacok aktuális eseményeiről. A kutatás kiterjed devizákra, részvényindexekre, árupiaci termékekre és kriptovalutákra is. A napi rendszerességgel megjelenő előrejelzések és megjegyzések az XTB Csoport weboldalán, a Piaci Hírek rovatban találhatóak,

  • Miért az XTB Csoport? (x)

Az XTB Csoport több vállalatból áll, köztük a világ egyik legnagyobb tőzsdén jegyzett FX és CFD brókerével. Lakossági kereskedők számára azonnali hozzáférést biztosítunk több száz globális piachoz.

A pénzügyi piacokon végzett több mint 15 éves tevékenysége során az XTB Csoport több mint 170 000 ügyfél bizalmát nyerte el. Befektetései biztonságban vannak nálunk – a világ legnagyobb felügyeleti hatóságai, köztük az FCA, a KNF, a CySEC és az IFSC szabályoz minket.

Számlanyitás

Ingyenes demo felület

A közölt tartalom a 2014/65/EU irányelvének 24. cikkének (3) bekezdése szerinti marketingkommunikációnak minősül, továbbá nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési kutatásnak. A tartalom képviseli szakértőink általános véleményét, és nem veszi figyelembe az egyéni résztvevők (olvasók és nézők) személyes körülményeit, befektetési tapasztalatait vagy a jelenlegi pénzügyi helyzetét.
Továbbá a tartalmat, nem a befektetési kutatás függetlenségének előmozdításához szükséges jogi követelményeknek megfelelően készítették el. A múltbeli teljesítmény vagy a jövőbeli előrejelzések nem garantálják a jövőbeli teljesítményt vagy eredményeket. Az említett információkat felhasználó olvasóknak fontolóra kell venniük a veszteség magas kockázatát. Az XTB Limited nem vállal felelősséget a kereskedők bármilyen fajta veszteségéért, amelyek az említett információk felhasználásából adódhatnak.
A CFD-k összetett instrumentumok, e tőkeáttétes eszközök használata magas kockázattal jár, ahol a teljes tőkéje veszélynek van kitéve. A lakossági befektetők 85%-a pénzt veszít a CFD termékek kereskedése során. Mérlegelje, hogy tisztában van-e a CFD-k működési elvével és hogy meg engedheti-e tőkéje elvesztésének magas kockázatát.
XTB Limited engedélyezte és szabályozza a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság, CIF Licensz szám 169/12, Az XTB Limited bejegyzett székhelye: Pikioni 10, Épület: Highsight Rentals Ltd, 3075, Limassol, Ciprus
Az XTB az XTB Csoport védjegye. Az XTB Csoport magában foglalja, de nem kizárólagosan a következő szervezeteket: Az XTB S.A engedélyezte és szabályozza a lengyel Komisja Nadzory Finansowego (KNF). XTB Limited (UK) engedélyezte és szabályozza az angliai Financial Conduct Authority (FCA).(Licensz szám. FRN 522157) XTB Limited (CY) engedélyezte és szabályozza a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság.(Licensz szám 169/12)

Friss hírek

Az USA húzza felfelé a világgazdaságot

Az Egyesült Államok tavalyi államháztartási hiányának példátlan pro-ciklikus bővülése felhajtóerőt adott a hazai fogyasztásnak, és ezzel egyidejűleg magyarázattal szolgált az amerikai gazdaság meglepő ellenállóképességet jelző tavalyi növekedésére is.

Read More »