Az USA teljesen felfüggesztette a légiközlekedést Venezuelával

Az Egyesült Államok teljesen megszüntette szerdán a közvetlen légiközlekedést Venezuelával az ottani politikai feszültségek miatti kockázatra hivatkozva.

A kormányzat közleménye szerint sem utas-, sem pedig teherszállító repülők nem közlekedhetnek közvetlenül a két ország között. A lépés túl sok gépet nem érint, mivel az amerikai légitársaságok egy ideje már megszüntették venezuelai járataikat, viszont néhány venezuelai légitársaság még közlekedtetett repülőket Caracasból Miamiba és vissza.

Az amerikai felfüggesztés meghatározatlan időre szól, felülvizsgálata a venezuelai belpolitikai helyzet alakulásának függvénye.

A Laser Airlines venezuelai légitársaság már kedden dominikai megállót közbeiktatva közlekedtette járatait Caracas és Miami között.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: MTI/AP

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »