Matovič Hlinát csábítja a listájára

Szívesen látná az Egyszerű Emberek választási listáján Andrej Hlina polgári aktivistát Igor Matovič, a mozgalom vezetője, aki a vállalkozót a civil szerepvállalás szimbólumának tekinti. Hlina még nem tudja, mit kezd az ajánlattal.

A polgári aktivitásairól elhíresült vállalkozó a TASR hírügynökség kérdésére sem megerősíteni, sem pedig megcáfolni nem tudta, hogy Matovič listáján indul márciusban. Az Egyszerű Emberek vezetője saját elmondása szerint Hlinára hagyja a döntést és szintén nem kapott még választ a vállalkozótól. Ugyanakkor „jó embernek” tartja a legutóbb a malackai romaüggyel kapcsolatban megnyilvánuló aktivistát.

Matovič elmondta, eddigi pályafutása során háromszor beszélt Hlinával és jobban meg kellene ismernie, de szimpatikusnak tartja az aktivistát. „Úgy gondolom, hogy a programja számomra szimpatikus és szükséges az ország számára, ebben eléggé közel állunk egymáshoz” – vélekedett az Egyszerű Emberek vezetője.

„Tudják, én nem ülhetek ugyanabban a parlamentben, mint Ján Slota – vagy ő, vagy én” – jelentette ki Hlina az újságírók előtt, aki úgy véli, nem lenne képes egy teremben ülni az SNS elnökével és ezt komoly problémának tartja.

Bumm.sk

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »