Bugár törli listájáról az OKS-t

Az OKS képviselői nem kerülnek fel a Híd listájára. Bugár Béla és Peter Zajac csütörtökön egyeztettek az OKS képviselőinek megjelenéséről a Híd listáján.

„Bár az elmúlt időszakban sok kérdésben megtaláltuk a közös pontot, és tiszteljük az OKS képviselőinek elveit, nem tudunk egyetérteni azzal a hozzáállással, mely elutasítja a kompromisszumok lehetőségét”– mondta el a találkozó után Bugár.

A párt elnöke szerint az egészséges kompromisszumkötés a felelős politizálás alapja, valamint minden felelősségteljes politikusnak képesnek kellene lennie a megegyezésre, amennyiben azt az ország jövője megkívánja.

“Az a tény, hogy az OKS képviselői hozzájárultak a kormány bukásához, kizárja a párt listáján való indulásukat” – tette hozzá a Híd elnöke.

Kitekintő

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »