Jól teljesített a tőzsde

Világszerte a vevők kerültek túlsúlyba, így az ázsiai régióban is a pozitív tartományban tartózkodtak az indexek Japán vezetésével. Az optimizmust segítette, hogy a görög parlament bizalmat szavazott a jelenlegi miniszterelnöknek, Jéorjiosz Papandreunak, így folytatódhat a fiskális szigor az országban, aminek következményeképpen nagyobb az esély egy újabb EU-IMF mentőcsomag folyósításához.

A nyersanyagpiacokon enyhén csökkent az arany és az ezüst ára, míg az olaj némileg veszített az értékéből és a 90 dolláros támasz szint felé csordogál.

A devizapiacokon is érződik a kivárás, miután ma 18:30-kor lesz a FED kamatdöntő ülés, valamint 20:15-kor a sajtótájékoztató. A piaci szereplők különösen a QE3 programra való utalásokat várják, melynek a mértékét és az esetleges létrejövetelét továbbra is nagy homály FEDi

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »