toyota

Jó eredményre számít a Toyota

A világ legnagyobb autógyártója megnövelte az egész éves profitvárakozását a miután a vártnál erősebb ázsiai keresletnek sikerült az erős jen negatív hatását tompítania.

Read More »

Megint partnert keres a Toyota

Újabb szakmai partnerek után kutat a Toyota – derül ki a the Wall Street Journal egy mai cikkéből, amely szerint a világ legnagyobb autógyártója a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetne az alternatív üzemanyagokra.

Read More »

Merre tovább, Toyota Way?

Az elmúlt fél év autó-visszahívásai mélyen megrengették a Toyota iránti nemzetközi bizalmat. Hogy látják mindezt az iparukra olya büszke japánok? Elveszett a Toyota Way, vagy mindenről Amerika tehet?

Read More »

Milliárdos bírságra számíthat a Toyota

A legtöbb nemzetközi hírportál információi szerint a Toyota 16.4 millió dolláros bírságot kaphat az amerikai Közlekedési Minisztériumtól azt követően, hogy a társaság által gyártott járművek sok esetben hibásan gurultak ki a gyárból, ezzel nem ritkán életveszélyes helyzeteket előidézve.

Read More »

Botrányai ellenére is szárnyal a Toyota

2009. márciushoz képest 41%-kal több autót sikerült eladnia a japán Toyota-nak, az egyik legfontosabbnak vélt piacán, az Egyesült Államokban – derül ki az Autodata Corp. által közzétett márciusi statisztikából.

Read More »

Ingyen szervizelést ígér a Toyota

A Bloomberg információi szerint a japán Toyota tervei között szerepel, hogy meghosszabítja az érvényben lévő értékesítési ösztönzőket, annak érdekében, hogy így kompenzálják - a januárban és februárban bejelentett több millió járművet érintő visszahívási botrány miatt - kieső eladásokat.

Read More »