toyota

A Toyota visszahívja az összes Mirai autóját

Fotó: Reuters

A Toyota szerdán bejelentette, hogy visszahívja az összes, jelenleg forgalomban lévő Mirai típusú hidrogénhajtású autóját az üzemanyagcella-rendszer által generált kimeneti feszültség okozta problémák miatt. Az eset mintegy 2800 járművet érint.

Read More »

A Toyota is meghajol Trump akarata előtt

Fotó: Reuters

A Toyota 600 millió dollárt fektet be az Egyesült Államok Indiana szövetségi állam déli részén található gyárába, ahol ezzel 400 új munkahelyet teremt. Állításuk szerint a kedden bejelentett befektetést még az amerikai elnökválasztás előtt tervezték, és nincs köze Trumphoz.

Read More »

Jó eredményre számít a Toyota

A világ legnagyobb autógyártója megnövelte az egész éves profitvárakozását a miután a vártnál erősebb ázsiai keresletnek sikerült az erős jen negatív hatását tompítania.

Read More »

Megint partnert keres a Toyota

Újabb szakmai partnerek után kutat a Toyota – derül ki a the Wall Street Journal egy mai cikkéből, amely szerint a világ legnagyobb autógyártója a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetne az alternatív üzemanyagokra.

Read More »

Merre tovább, Toyota Way?

Az elmúlt fél év autó-visszahívásai mélyen megrengették a Toyota iránti nemzetközi bizalmat. Hogy látják mindezt az iparukra olya büszke japánok? Elveszett a Toyota Way, vagy mindenről Amerika tehet?

Read More »

Milliárdos bírságra számíthat a Toyota

A legtöbb nemzetközi hírportál információi szerint a Toyota 16.4 millió dolláros bírságot kaphat az amerikai Közlekedési Minisztériumtól azt követően, hogy a társaság által gyártott járművek sok esetben hibásan gurultak ki a gyárból, ezzel nem ritkán életveszélyes helyzeteket előidézve.

Read More »