nyereség

Szépen növelte profitját a Morgan Stanley

morgan stanley_660

A Morgan Stanley első negyedévi tőkearányos nyeresége 10,7 százalékra emelkedett az előző negyedévi 8,7 százalékról, összhangban James Gorman vezérigazgató azon ígéretével, hogy ezt a jövedelmezőségi mutatót 9-11 százalékra emelik 2017 végére.

Read More »

Rekordnyereség a Lufthansánál

Lufthansa

A pilótasztrájk és a csökkenő utasforgalom ellenére rekordnyereséget ért el tavaly a Lufthansa csoport a társaság MTI-hez eljuttatott éves eredménybeszámolója szerint.

Read More »

Nagy tervei vannak az Adidasnak

Fotó: Reuters

Rekordnyereséggel zárta a tavalyi évet az Adidas német sportszergyártó, amelynek új vezetője még ambiciózusabb célokat tűzött ki az idei évre és középtávra egyaránt.

Read More »

Nyereséges első negyedévet zárt a Wizzair

Növelte utasszámát, árbevételét és üzemi eredményét is a magyar hátterű Wizz Air diszkont légitársaság az első negyedévben a tavalyihoz képest, az előrejelzésekben viszont csökkentette kapacitásbővítési terveit.

Read More »

Nőtt a Slovnaft nyeresége

Nőtt az első félévben a Slovnaft-csoport a bevétele és nyeresége is az előző év hasonló időszakához képest - közölte a vállalat sajtóosztálya az MTI-vel kedden.

Read More »

Nagyot zuhant a MTelekom profitja

Éjfél után néhány perccel a Magyar Telekom is publikálta a második negyedéves gyorsjelentését, amely a 2009-es azonos negyedévhez képest közel 31%-kal visszaeső profitot tartalmazott, vagyis egyértelműen negatívnak mondható három hónapot zárt a telekommunikációs cég.

Read More »

Váratlanul nagy nyereség a Citibanknál

Több egymást követő veszteséges negyedévet követően pozitív nettó eredménnyel zárt az első negyedévben a Citigroup, amely 4.4 milliárd dolláros profittal abszolválta a 2010. január-márciusi időszakot.

Read More »

Nyereséges a Philips is

Az előzetes várakozásoknál közel kétszer nagyobb profittal zárta az idei első negyedévet az amszterdami székhelyű Philips, amely a ma reggel közölt beszámoló szerint 200 millió eurós plusszal zárt a nettó eredmény soron.

Read More »