adóemelés

Döntenek az adóemelésekről

Több helyi illeték- és adónem növekedhet jövő évtől, a székelyudvarhelyi önkormányzati szakbizottság által előterjesztett határozattervezet átlagban tíz százalékos növelést javasol.

Read More »

Drágul az élet Romániában

Október elsejétől drágul az élet Romániában. A növekvő gázárak mellett drágulnak az élelmiszerek is, továbbá újabb adókat, illetékeket vezetnek be.

Read More »

Szerdán dönthetnek az újabb adóemelésről

Újra Petr Necas kormányfőt választotta meg vasárnap elnökének a cseh Polgári Demokratikus Párt (ODS). A legerősebb cseh kormánypárt tisztújító kongresszusát a hét végén tartották meg a dél-morvaországi Brünnben.

Read More »

Adót emel a parlament

Szeptember 11-én, kedden kezdődik a pozsonyi parlament újabb, 7. ülésszaka. Az ülésen egyebek mellett döntenek a dohánytermékek adójának emeléséről is.

Read More »

Ha én adóellenőr lennék Görögországban…

Az adóelkerülés és adócsalás virágzik Görögországban. Amíg az ország a külföldi mentőcsomagok lélegeztető gépén sínylődik, addig a lakosság és a helyi vállalkozások tömegesen ellenszegülnek a közös érdeknek.

Read More »

Drágább lett az élet Oroszországban

Július 1-től számos új szabály lépett hatályba Oroszországban, mely közműdíj emelést, magasabb adókat, súlyosabb szabálysértési bírságokat és szigorúbb közúti szabályokat jelent az oroszok számára.

Read More »