Bemutatkozik az új Peugeot 2008 (x)

A Peugeot 2008 modellcsalád 2013-ban lépett ki a kompakt szabadidő autók piacára és 2016-ban kapott egy frissítést, mely során több kisebb változtatás mellett új, látványosabb hűtőmaszkot és érintőképernyős fedélzeti számítógépet kapott. Nem mellesleg idén márciusban testvérmodellje, a Peugeot 3008-as elnyerte az Év Autója címet.

A Peugeot 2008 hamisítatlan szabadidő-autós formatervvel rendelkezik, a kiszélesített sárvédők, a függőleges hűtőrács és a látványos védőelemek a mindennapi használatra tervezett, robusztus autó benyomását keltik.

A modell háromféle felszereltségi szinttel érhető el, melyek közül az alapfelszereltségű Access most akciósan, használtautó beszámítással már 3.590.000 Ft-tól* megvásárolható. A magasabb felszereltségű Active már kormányról vezérelhető rádiót, klímaberendezést és ködfényszórókat is kapott, az Allure felszereltségi szintet pedig többek között 16″-os könnyűfém felni, két zónás automata klíma, krómbetétek és LED-track hangulatvilágítás jellemzi.

Mindhárom változathoz, minden magánügyfél számára ráadásul most új Peugeot 2008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállás jár ajándékba.

Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

A karosszéria gömbölyű és pontos vonalait még jobban kihangsúlyozzák az új árnyalatok, a 308 GTi-től kölcsönzött piros Ultimate, valamint az Emerald Crystal fényezés. A kínálatban összesen kilencféle külső szín szerepel, ebből öt metál.

Peuget 2008 Ultimate

A PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a vezető könnyen figyelemmel kísérheti az autó összes kezelőszervét. Az egyedülálló vezetőhely a PEUGEOT 2008 vezetésének legfontosabb jellemzőit jelképezi: az ösztönös vezethetőséget, a fürgeséget és a biztonságot.

A középkonzolon elhelyezett Grip Control kapcsolóval az adott útfelület tapadásához választhatjuk meg az ideális üzemmódot, így az év minden szakában maximális sokoldalúságot biztosít.

41109-fbsfg20d59-whr

A Grip Control az adott útfelület tapadásához mérten továbbítja a nyomatékot, és optimalizálja a meghajtást. A rendszer folyamatosan a vezető felügyelete alatt áll, aki bármikor dönthet úgy, a Grip Control intelligens vezérlésére bízza magát a Standard üzemmód bekapcsolásával, vagy saját maga választja ki a vezetési módot a Normál, Hó, Terep és Homok állások közül, de az ESP és a Grip Control 50 km/h-ig teljesen ki is kapcsolható.

A Grip Control funkció az Active és Allure felszereltség esetén, 100 lóerősnél erősebb motorral felszerelt változatokba rendelhető opció, manuális vagy automata váltóval, 16 vagy 17 colos keréktárcsák esetén.

A típust áramvonalas sziluettjének, alacsony tömegének és az Euro 6 motorok gazdag választékának köszönhetően, alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás jellemzi. Az egyes változatok kilométerenkénti emissziója 90 és 114 gramm között mozog, a motorválaszték 1.2-es, háromhengeres benzinmotorokból és az 1.6-os blueHDi dízelmotorokból áll, 82 és 120 lóerő között választható teljesítményszintekkel.

Peugeot 2008

A gyári fogyasztási adatok 3,5 l/100 km és 4,9 l/100 km között mozognak, melyben jelentős szerepe van annak, hogy az autó tömege a legnehezebb változatban is csak 1200 kg, a legkönnyebb modell pedig mindössze 1045 kg.

  • Ajándék metálfény az SUV héten!
2017. május 8. és 13. között minden új Peugeot 2008 modellhez metálfényt adunk ajándékba**, amennyiben az ügyfél 2017. május 8. és 13. között új Peugeot 2008 modellre adásvételi szerződést kötött és a vásárlás használtautó-beszámítással történt valamelyik magyarországi, hivatalos Peugeot-Márkakereskedésben.

Ha szeretne további információkat megtudni típusról, látogasson el a Peugeot 2008 honlapjára, ahol jelentkezhet tesztvezetésre vagy személyre szabhatja az Önnek legmegfelelőbb modellt a konfigurátor segítségével.

http://www.peugeot.hu/modellek/szemelyautok/2008-crossover.html

*Jelen ajánlat a 2017. április 1-től június 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 2008 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 2008 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A hirdetésben szereplő bruttó 3 590 000 Ft indulóár a Peugeot 2008 Access 1.2 PureTech 82 LE motorral felszerelt változatára vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt- és használt Peugeot 2008 vásárlására nem vonatkozik. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben, illetve keresse fel a www.peugeot.hu honlapot!
**Az ajándék metálfény készpénzre nem váltható, teszt- és használtautó vásárlására nem vonatkozik. A jelen akció más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

(x)

Felkapott hírek

Friss hírek

cdu-csu-spd

Újra a nagykoalíciónak áll a zászló Németországban

Egyre többen állnak ki a nagykoalíció folytatása mellett a Német Szociáldemokrata Pártban, hangsúlyozva, hogy az úgynevezett Jamaica-koalícióról szóló tárgyalások kudarca új helyzetet teremtett, amelyben már nem lehet elutasítani a kormányzást az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió és testvérpártja, a bajor Keresztényszociális Unió szövetségével.

Read More »
epa06307554 A handout photo made available by Dalai Nohra  shows Lebanese Prime Minister Saad Hariri speaks During a conference under slogan Together against piracy' in Beirut, Lebanon, 03 November 2017 (Issued 04 November 2017). Hariri announced on 04 Novermber 2017 that he resigns from the Prime Minister's office. According to media reports, Hariri said that the current political climate reminds him with the time before the assassination of his father, former Lebanese Prime Minister Rafic Hariri, and he also mentioned Iran's influence in his country, and the region. Hariri came into office for his second term on 18 December 2017.  EPA/DALATI NOHRA HANDOUT  HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Egyelőre tisztségében marad a libanoni kormányfő

A hazájába két és fél hetes távollét után visszatérő Szaad Haríri libanoni miniszterelnök a tévében közvetített nyilatkozatában elmondta, benyújtotta hivatalos lemondását Michel Aun köztársasági elnöknek, aki nyomatékosan javasolta, várjon vele, engedjen teret a lemondás okairól és politikai hátteréről folytatandó párbeszédnek. Hozzátette, hogy elfogadja az elnök javaslatát.

Read More »