Bemutatkozik az új Peugeot 2008 (x)

A Peugeot 2008 modellcsalád 2013-ban lépett ki a kompakt szabadidő autók piacára és 2016-ban kapott egy frissítést, mely során több kisebb változtatás mellett új, látványosabb hűtőmaszkot és érintőképernyős fedélzeti számítógépet kapott. Nem mellesleg idén márciusban testvérmodellje, a Peugeot 3008-as elnyerte az Év Autója címet.

A Peugeot 2008 hamisítatlan szabadidő-autós formatervvel rendelkezik, a kiszélesített sárvédők, a függőleges hűtőrács és a látványos védőelemek a mindennapi használatra tervezett, robusztus autó benyomását keltik.

A modell háromféle felszereltségi szinttel érhető el, melyek közül az alapfelszereltségű Access most akciósan, használtautó beszámítással már 3.590.000 Ft-tól* megvásárolható. A magasabb felszereltségű Active már kormányról vezérelhető rádiót, klímaberendezést és ködfényszórókat is kapott, az Allure felszereltségi szintet pedig többek között 16″-os könnyűfém felni, két zónás automata klíma, krómbetétek és LED-track hangulatvilágítás jellemzi.

Mindhárom változathoz, minden magánügyfél számára ráadásul most új Peugeot 2008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállás jár ajándékba.

Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

A karosszéria gömbölyű és pontos vonalait még jobban kihangsúlyozzák az új árnyalatok, a 308 GTi-től kölcsönzött piros Ultimate, valamint az Emerald Crystal fényezés. A kínálatban összesen kilencféle külső szín szerepel, ebből öt metál.

Peuget 2008 Ultimate

A PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a vezető könnyen figyelemmel kísérheti az autó összes kezelőszervét. Az egyedülálló vezetőhely a PEUGEOT 2008 vezetésének legfontosabb jellemzőit jelképezi: az ösztönös vezethetőséget, a fürgeséget és a biztonságot.

A középkonzolon elhelyezett Grip Control kapcsolóval az adott útfelület tapadásához választhatjuk meg az ideális üzemmódot, így az év minden szakában maximális sokoldalúságot biztosít.

41109-fbsfg20d59-whr

A Grip Control az adott útfelület tapadásához mérten továbbítja a nyomatékot, és optimalizálja a meghajtást. A rendszer folyamatosan a vezető felügyelete alatt áll, aki bármikor dönthet úgy, a Grip Control intelligens vezérlésére bízza magát a Standard üzemmód bekapcsolásával, vagy saját maga választja ki a vezetési módot a Normál, Hó, Terep és Homok állások közül, de az ESP és a Grip Control 50 km/h-ig teljesen ki is kapcsolható.

A Grip Control funkció az Active és Allure felszereltség esetén, 100 lóerősnél erősebb motorral felszerelt változatokba rendelhető opció, manuális vagy automata váltóval, 16 vagy 17 colos keréktárcsák esetén.

A típust áramvonalas sziluettjének, alacsony tömegének és az Euro 6 motorok gazdag választékának köszönhetően, alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás jellemzi. Az egyes változatok kilométerenkénti emissziója 90 és 114 gramm között mozog, a motorválaszték 1.2-es, háromhengeres benzinmotorokból és az 1.6-os blueHDi dízelmotorokból áll, 82 és 120 lóerő között választható teljesítményszintekkel.

Peugeot 2008

A gyári fogyasztási adatok 3,5 l/100 km és 4,9 l/100 km között mozognak, melyben jelentős szerepe van annak, hogy az autó tömege a legnehezebb változatban is csak 1200 kg, a legkönnyebb modell pedig mindössze 1045 kg.

  • Ajándék metálfény az SUV héten!
2017. május 8. és 13. között minden új Peugeot 2008 modellhez metálfényt adunk ajándékba**, amennyiben az ügyfél 2017. május 8. és 13. között új Peugeot 2008 modellre adásvételi szerződést kötött és a vásárlás használtautó-beszámítással történt valamelyik magyarországi, hivatalos Peugeot-Márkakereskedésben.

Ha szeretne további információkat megtudni típusról, látogasson el a Peugeot 2008 honlapjára, ahol jelentkezhet tesztvezetésre vagy személyre szabhatja az Önnek legmegfelelőbb modellt a konfigurátor segítségével.

http://www.peugeot.hu/modellek/szemelyautok/2008-crossover.html

*Jelen ajánlat a 2017. április 1-től június 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 2008 vásárlása esetén, amennyiben az új Peugeot 2008 vásárlása használtautó-beszámítással történik. A hirdetésben szereplő bruttó 3 590 000 Ft indulóár a Peugeot 2008 Access 1.2 PureTech 82 LE motorral felszerelt változatára vonatkozik. A kedvezményes indulóár teszt- és használt Peugeot 2008 vásárlására nem vonatkozik. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben, illetve keresse fel a www.peugeot.hu honlapot!
**Az ajándék metálfény készpénzre nem váltható, teszt- és használtautó vásárlására nem vonatkozik. A jelen akció más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

(x)

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »