Furcsa választási ellenőrzést indít Donald Trump

Nagyszabású vizsgálatot rendelt el választási csalások ügyében Donald Trump. Ezt az amerikai elnök maga közölte szerdán a Twitter közösségi portálon közzétett üzenetében.

Trump szerint a nyomozás kiterjed azokra, akik egynél több államban jelentkeztek szavazásra, valamint a szavazásra nem jogosultakra, illetve a halott (!) szavazókra.

A vizsgálat eredményei alapján erősíteni fogjuk a választási eljárásokat – fogalmazott Twitter-üzenetében az elnök.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Trump és a Twitter elválaszthatatlanok

Elindult a Trumponomics, az USA új gazdasági korszaka

A múlt héten beiktatott elnök szerint három-ötmillióan szavazhattak illegálisan a novemberi választásokon. Mind az ötven szövetségi államban és Washingtonban is befejezték a szavazatok összeszámlálását, és eddig  nem érkeztek jelentések olyan jellegű csalásokról, amelyeket Trump említett. Ha állítása igaznak bizonyul, ez jelentené a legnagyobb választási csalást az Egyesült Államok történelmében – mutatott rá az AP amerikai hírügynökség.

Forrás: MTI / AP

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »