Trump és a Twitter elválaszthatatlanok

Donald Trump megválasztott amerikai elnök pénteki Twitter üzenetében dicsérte Vlagyimir Putyin orosz államfőt az Oroszország elleni amerikai szankciókkal kapcsolatos döntése miatt.  

Barack Obama leköszönő amerikai elnök csütörtökön büntetőintézkedéseket jelentett be orosz személyekkel és intézményekkel szemben az amerikai választásokkal kapcsolatos állítólagos orosz hackertámadások miatt, 35 orosz diplomatát pedig kiutasítottak az Egyesült Államokból.

Putyin ugyanakkor a nap folyamán közölte: Moszkva nem utasít ki senkit válaszul az Oroszország ellen bevezetett amerikai szankciókra. Az orosz elnök világossá tette, hogy az orosz-amerikai kapcsolatok jövőbeli alakításának szempontjából egyedül a január 20-án hivatalba lépő Donald Trump megválasztott amerikai elnök leendő Oroszország-politikáját  tekinti  mérvadónak.

Trump üzenetében „nagyszerű lépésnek” nevezte Putyin reagálását, miszerint egyelőre tartózkodik a válaszintézkedésektől. „Mindig is tudtam, hogy nagyon okos!” – írta Donald Trump.

  • Kapcsolódó cikkeink:

Forrás: MTI

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »