Már nem is olyan rossz Clintonék és Trump viszonya

Donald Trump a CBS-nek adott interjút, melyet holnap sugároznak majd a tévében, de egyes részleteket már most nyilvánosságra hoztak belőle – a Clinton-családról például meglepően kedvesen nyilatkozott a megválasztott elnök.

Trump elmondta, hogy a választás éjjelén Bill Clinton felhívta őt telefonon, és gratulált neki az eredményhez.
„Nem is lehetett volna szeretetreméltóbb, nagyon kedves volt, arról beszélt hogy hihetetlen volt a választási küzdelem, az egyik leghihetetlenebb, amelyet valaha látott. Nagyon-nagyon kedves volt” – idézte fel kedd éjjeli beszélgetését vetélytársa férjével, Bill Clintonnal.

Majd nagy elismeréssel szólt Bill Clintonról és az egész Clinton-családról, az újságírónő kérdésére, hogy vajon kikéri-e majd Bill Clinton tanácsait is, Trump azt felelte: „meggondolom, természetesen”.

Nem takarékoskodott Hillary Clinton dicséretével sem. Elmondta, hogy vetélytársa is felhívta, amit szerinte nyilván nem könnyű szívvel tett meg.
„Megértem őt, nekem még inkább nehezemre esett volna egy ilyen telefon. De elbűvölő volt, azt mondta: gratulálok, Donald, jó munkát!” – mesélte Trump a CBS munkatársnőjének.

Fontosnak tartotta még azt is elmesélni, hogy amikor Hillary Clintonnal beszélt, megköszönte neki a küzdelmet.
„Nagyszerű ellenfél volt, igazán erős és nagyon intelligens” – hangsúlyozta Donald Trump.

Ez a hozzáállás kissé meglepő annak fényében, hogy Rudy Giulianit – aki Donald Trump jelöltje lehet az igazságügyi minisztérium élére – nemrég még arról kérdezték, vajon Trump tervez-e majd vizsgálatot indítani a Clinton alapítvány ügyében.

A teljes interjú vasárnap, a CBS híres 60 perc című esti magazinjában lesz látható, természetesen arról is beszámolunk majd.

 

  • Kapcsolódó cikkeink: 

Forrás: MTI / Kitekintő

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »