Leállította Trump Clinton-ellenes beszédét a michigani lelkésznő

A flinti afroamerikai közösség templomának lelkésze megállította a republikánus elnökjelöltet a beszéde kellős közepén, mikor riválisát, Hillary Clintont kritizálta.

Mikor Trump ahhoz a részhez ért beszédében, hogy a demokrata jelölt globális kereskedelmi egyezményeit bírálta, Faith Green Timmons félbeszakította Trumpot és azt mondta, nem azért hívták ide, hogy politikai beszédet mondjon. A republikánus jelölt összezavarodva rendezgette papírjait a pódiumon és azt mondta: „Ó, hát jó, rendben van.” Ezek után mondott néhány mondatot flinti ivóvíz-problémáról, majd távozott.

Donald Trump beszéde a michigani Flint metodista templomában, Fotó: Reuters

Trump azért látogatta meg a várost, hogy első kézből szerezzen tudomást a vízválság helyzetéről, illetve hogy folytassa nemrégiben megkezdett „kampányát” az afroamerikai szavazók megszerzésére. Körülbelül egy héttel ezelőtt Detroitban tartott kampánybeszédet egy fekete keresztény gyülekezet templomában.

A michigani városban egy körülbelül 50 fős tömeg hallgatta az elnökjelölt beszédét, beleértve egy nőt, aki azzal vádolta, hogy a ’70-es években Trump diszkriminálta az afroamerikai bérlőit.  A New York-i ingatlanmogul erre csak annyit mondott: „Nem, én soha nem tettem ilyet.”

A nap korábbi részében Trump körbejárta a flinti vízművet, amely azóta nem működik, hogy januárban borzasztóan magas ólomszintet mértek az ivóvízben.

Korábban írtuk:

Forrás: Reuters

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »